Evelien Veenendaal
Eigenaar/Directeur

Ik had een Wens…. een Droom….

Eind jaren ’80, begin jaren ’90 had ik (Evelien Veenendaal Eigenaar/Directeur) een Wens, een droom, …..een eigen kinderdagverblijf. Waarom? Omdat ik het anders wilde dan hoe het toen was in de kinderopvang. Ik ben moeder van twee inmiddels volwassen kinderen, Emma en Regis. Dochter Emma werd geboren en ja, toen is eigenlijk alles begonnen. Je wilt blijven werken en dan zoek je kinderopvang.

Ik dacht, als ik het anders wil dan moet ik het wellicht zelf doen….dus ging ik op zoek naar een locatie om te starten met een eigen kinderdagverblijf. En dat lukte. Met dat kinderdagverblijf heb ik veel ervaring op gedaan in de mooie kinderwereld. Daarna is, in 2000, Jottum! Kinderdagverblijf geopend aan de Mondriaanstraat 21. Drie jaar later volgde Jottum! Kinderdagverblijf en de Jottum! Club voor Buiten Schoolse Opvang aan de Mondriaanstraat 18. En in 2008 tot 2013 volgde Jottum! Kinderdagverblijf aan de Verlengde Blokkenweg 14 in Ede, deze locatie huurden wij van de Gemeente Ede.

Als u dit zo leest, denkt u misschien, dat ging snel en inderdaad alles ging zo snel. Wij startten met 4 medewerkers in 2000 en dat werden er snel 20, 25. Daarna zaten wij rond de 50 medewerkers en nu met twee locaties rond de 35 medewerksters. Dat is een mooi aantal. Iedereen kent elkaar en dat voelt goed. Lees verder…

 

 

Het Jottum! Kantoorteam

Ilona
Directie Assistent

Monika
Pedagogisch Coach & Beleidsmedewerker

Dewi
Interne zaken & Medewerkerszaken

Suzanne
Planning & Contract Administratie

Het leven heeft mij dag aan dag,
heel duidelijk laten blijken,
de mooiste dingen die je ziet,
die zie je, zonder te kijken.
Ze blijven bij je bovendien,
je hebt ze met je hart gezien.

Toon Hermans

Vervolg Evelien Veenendaal

Vooraf aan mijn avontuur binnen de kinderopvang heb ik ruim 20 jaar in het bedrijfsleven gewerkt waar ik erg veel ervaring heb opgedaan. Deze ervaring kan èn mag ik binnen Jottum! Kinderdagverblijf overdragen. Ik ben een hardwerkende, enthousiaste, dynamische, optimistische, veel eisende vrouw met een groot doorzettingsvermogen en veel zelfdiscipline. Maar ook een vrouw c.q. werkgever die ernstig to the point en zeer perfectionistisch is.

Mijn passie is mijn medewerkers. Als zij goed in hun vel zitten, dan kunnen zij er oprecht voor uw kind zijn. Dat voelt en merkt uw kind. Dan voelt het kind zich fijn en als uw kind zich fijn voelt kunt u met een gerust Hart naar uw werk, dan is de cirkel rond.
De medewerkers zijn pedagogisch professioneel. Zij zijn dagelijks met  het Jottum! beleid bezig.
Elke week heb ik 4 professionele Vrouwen om mij heen, die samen met mij Jottum! Kinderdagverblijf “sturen”. Wij bespreken alle lopende zaken betreffende de opvang en wat er nog meer ter sprake komt.

Alle medewerkers verwelkomen dagelijks uw kind(eren), en het woord verwelkomen omhelst alles.
Zij dragen zorg, zij luisteren, zij “sturen”, zij lachen, zij werken, zij staan voor u klaar, zij geven advies, zij spelen, zij geven aandacht, zij knutselen, zij “……….”  Kinderopvang is meer dan alleen spelen met andere kinderen. Kinderopvang is een gevoel…. Voor uw kind en ook voor u als ouder!

Mijn passie was het starten van een eigen kinderdagverblijf…..En zoals u kunt lezen is dat gelukt.
Mijn droom is uitgekomen. Ik werk met bijzondere mensen om mij heen. Met allen heb ik een Gevoel. Zij hebben gekozen om bij Jottum! Kinderdagverblijf te werken. En dat zegt genoeg.
Een kritische kijk op kinderopvang hebben ook mijn medewerkers. Zij staan zuiver en oprecht in het leven en zij zijn er voor uw kind(eren). Zij weten wat professionele kinderopvang inhoud. Dat kunt u niet zien, dat moet u voelen!

Ik spreek oprecht dat er bij Jottum! Kinderdagverblijf en de Jottum! Club de beste pedagogisch medewerkers werken. Wij kiezen voor elkaar! Geen nummer, maar aandacht, passie en energie!

Met Hartelijke groet,

Evelien Veenendaal

Beleef het bij Jottum! Kinderdagverblijf

Jottum! Kinderdagverblijf
Mondriaanstraat 18-21
6717 SC Ede

De Jottum! Club voor Buiten Schoolse Opvang
Mondriaanstraat 18
6717 SB Ede

Postadres
Mondriaanstraat 21
6717 SC Ede

E-mail: info@jottumkinderdagverblijf.nl

 

Twijfel je wel eens of je wilt veranderen van baan?

Wil jij eerst ervaren hoe het op de Jottum! werk-vloer is en kennis maken met het Jottum! team voordat je een sollicitatiegesprek hebt?

Dat mag!

Laat het ons weten, dan neemt één van de Jottum! medewerkers contact met jou op voor het maken van een afspraak.

En……dan kun je kennismaken met het Jottum! team en ervaren of Het Jottum! Gevoel ook bij jou past.

Bel voor een afspraak!

0318 - 618 729

Volg je Jottum! al?

Deelnemen aan de Jottum! Oudercommissie?
Lees er hier meer over...

De GGD inspectie rapporten zijn hier in te zien

Loading...

Wij hebben de zomer in onze bol!

Bekijk snel onze zomervacature op de vacaturepagina

You have Successfully Subscribed!