En dan is er… de Jottum! Club voor Buiten Schoolse Opvang
Een Club voor de allerbelangrijkste mensen!


De Jottum! Club voor Buiten Schoolse Opvang is gehuisvest in Ede aan de Mondriaanstraat 18 en kan dagelijks 53 kinderen opvangen.
De Jottum! Club is 52 weken per jaar geopend van maandag tot en met vrijdag (uitgezonderd zijn de nationale feestdagen).

Bent u op zoek naar Buiten Schoolse Opvang voor uw zoon of dochter van 4 tot en met 12 jaar? Zoekt u een leuke plek die met kop en schouders boven alles uitsteekt? De Jottum! Club is een Buiten Schoolse Opvang met een kindvriendelijke vrolijke uitstraling, is sfeervol en uitnodigend ingericht èn heeft een spannende, uitdagende buitenspeelruimte.

Een Kind dat aan de Jottum! Club wordt toevertrouwd wordt begeleidt door enthousiaste en deskundig gediplomeerde Pedagogisch Medewerkers. Daarnaast bent u, als ouder, net zo belangrijk voor de Jottum! Club als (zoals wij ze noemen) de allerbelangrijkste mensen.

Bij binnenkomst op de Jottum! Club wordt u verrast door de grote (huiskamer) ruimte met een keuken. Aan de grote tafel in het midden van de ruimte kunnen zeker twintig kinderen zitten! Aan de tafel ontvangt de Jottum! Club dagelijks de kinderen als zij uit school komen. Zij eten en drinken er, doen er spelletjes, kletsen en kleuren, lezen een boekje…. kortom, veel gezelligheid!

Aangrenzend aan deze grote ruimte hebben wij een aantal kleinere kamers, de theaterkamer, de kamer voor de kinderen van de bovenbouw, een tutkamer, een bouwkamer en een atelier. Ook de oudere kinderen hebben hun eigen kamer, grenzend aan één van de twee ruime buitenterrassen waar zij bij een beetje zon al lekker buiten kunnen zitten. De kinderen stellen samen met de medewerkers hun eigen
activiteitenprogramma samen.

Buitenspelen

Is uw zoon of dochter liever de hele middag met vriendjes en/of vriendinnetjes aan het voetballen, fietsen of met zand en water lekker aan het buitenspelen? Dan kan dat ook! Rondom de Jottum! Club ligt de Jottum! tuin met een picknickbank, een schommel, een hut, een waterpomp en heel veel zand.

Naast de Jottum! Club ligt een enorm speelveld, als uw Kind oud genoeg is maakt de Jottum! Club afspraken en mag hij of zij lekker daar zijn of haar eigen gang gaan op het basketbalveld, het voetbalveld of in de speeltuin!

 

Ieder kind heeft een eigen plekje nodig en ook (sociale) aandacht.

Bij de Jottum! Club staan rustige momenten en ook heel veel activiteiten op het programma.
De Jottum! Club is meer dan simpelweg “Buiten Schoolse Opvang”.

“Het kind aan moeders rokken is net iets anders als het kind aan moeders’ blue–jeans”

Toon Hermans

Hoe komt u nog meer te weten over de Jottum! Club voor Buiten Schoolse Opvang?

Door heel eenvoudig de Jottum! Club voor Buiten Schoolse Opvang te bellen en een afspraak te maken.
Met plezier laten de medewerkers u de Jottum! Club zien en vertellen u graag over onze visie en werkwijze bij de Buiten Schoolse Opvang.

Tessie
BSO medewerker Planning

Josine
BSO medewerker Beleid

Telefoonnummer 0318 590259

De Jottum! Club voor Buiten Schoolse Opvang is gesitueerd aan de Mondriaanstraat 18

Beleef het bij Jottum! Kinderdagverblijf

Jottum! Kinderdagverblijf
Mondriaanstraat 18-21
6717 SC Ede

De Jottum! Club voor Buiten Schoolse Opvang
Mondriaanstraat 18
6717 SB Ede

Postadres
Mondriaanstraat 21
6717 SC Ede

E-mail: info@jottumkinderdagverblijf.nl

 

Twijfel je wel eens of je wilt veranderen van baan?

Wil jij eerst ervaren hoe het op de Jottum! werk-vloer is en kennis maken met het Jottum! team voordat je een sollicitatiegesprek hebt?

Dat mag!

Laat het ons weten, dan neemt één van de Jottum! medewerkers contact met jou op voor het maken van een afspraak.

En……dan kun je kennismaken met het Jottum! team en ervaren of Het Jottum! Gevoel ook bij jou past.

Bel voor een afspraak!

0318 - 618 729

Volg je Jottum! al?

Deelnemen aan de Jottum! Oudercommissie?
Lees er hier meer over...

De GGD inspectie rapporten zijn hier in te zien

Loading...