Buiten Schoolse Opvang

De Jottum! Club voor BSO in Ede, een Club voor de allerbelangrijkste mensen.

Bent u op zoek naar Buiten Schoolse Opvang  voor uw zoon of dochter van vier tot en met twaalf  jaar? Zoekt u een leuke plek die met kop en schouders boven alles uitsteekt?

De Jottum! Club is een Buiten Schoolse Opvang met een kindvriendelijke vrolijke uitstraling, is sfeervol en uitnodigend ingericht èn heeft een spannende, uitdagende buitenspeelruimte.

Jottum!BSOJottum!eetsmakelijk

Bij binnenkomst op de Jottum! Club wordt u verrast door de grote (huiskamer) ruimte met een grote keuken. Aan de grote tafel in het midden van de ruimte kunnen wel twintig kinderen zitten! Aan deze tafel ontvangen wij dagelijks de kinderen als zij uit school komen. Wij eten en drinken er, doen er spelletjes, kletsen en kleuren, lezen een boekje.. kortom, veel gezelligheid!

Aangrenzend aan deze grote ruimte hebben wij een aantal kleinere kamers, de theaterkamer, de kamer voor de 6+ kinderen, een tutkamer, een bouwkamer en een atelier. Ook de oudere kinderen, de 8+ kids, hebben hun eigen kamer, grenzend aan één van de twee ruime buitenterrassen waar zij bij een beetje zon al lekker buiten kunnen zitten. De kinderen hebben inspraak over de inrichting, zij hebben de beschikking over een eigen computer en stellen samen met de leid(st)ers hun eigen activiteitenprogramma samen.

Jaarlijks organiseert de  Jottum! Club de Fancy Fair, in het filmpje hierboven krijgt u ook een indruk van de sfeer en ruimtes op de Jottum! voor BSO!

Buitenspelen

Is uw zoon of dochter liever de hele middag met vriendjes en/of vriendinnetjes aan het voetballen, fietsen of met zand en water lekker aan het buitenspelen? Dan kan dat ook! Rondom de Jottum! Club ligt de Jottum! tuin met een picknickbank, een schommel, een tipihut, een waterfonteintje en heel veel zand.

Naast Jottum! ligt een enorm speelveld, als jij oud genoeg bent maken we afspraken en mag je lekker daar jouw eigen gang gaan op het basketbalveld, het voetbalveld of in de speeltuin!

2015-05-19 16.43.26

De Jottum! Club voor BSO is gehuisvest aan de Mondriaanstraat 18
en kan 53 kinderen per dag opvangen.

Een kind dat aan de Jottum! Club wordt toevertrouwd wordt begeleidt door enthousiaste en deskundig geschoolde Pedagogisch Medewerk(st)ers. Daarnaast bent u, als ouder, net zo belangrijk voor ons als (zoals wij ze noemen) de allerbelangrijkste mensen.Wilt u eens komen kijken, dan bent u van harte welkom!

Belt u gerust voor een afspraak met de Jottum! Club 0318 590259 of stuurt u een email naar bso@jottumkinderdagverblijf.nl

De Jottum! Club is meer dan simpelweg “Buiten Schoolse Opvang”.
Dat kun je niet zien, dat moet je voelen!