Opvangmogelijkheden Jottum! Club voor Buiten Schoolse Opvang

De Jottum! Club voor Buiten Schoolse Opvang kan dagelijks opvang bieden aan 53 kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar en is geopend van maandag tot en met vrijdag. Wij bieden qua opvangtijden in de schoolweken verschillende opvangpakketten aan omdat wij de kinderen van meerdere scholen ophalen.
In de vakantieweken bieden wij opvang aan van 07.30 uur tot 18.30 uur. Op Sinterklaasavond (5 december), Kerstavond (24 december) en Oudjaarsavond (31 december) sluit de Jottum! organisatie traditiegetrouw om 16.00 uur.

Tarieven
Omdat de opvang voor een ieder persoonlijk en op maat is adviseren wij u contact met ons op te nemen voor meer informatie over de opvangkosten en de berekeningen. Op basis van uw wensen bekijkt onze medewerker van de planning welke opvang het best bij uw situatie past. Meer informatie kunt u aanvragen via 0318-618729 of info@jottumkinderdagverblijf.nl.

Kostenberekening
Onze uurprijs is gebaseerd op een openstelling van 52 weken opvang, vijf dagen in de week. De minimale afname per dag is 4 uur. De opvangkosten worden in 12 termijnen in rekening gebracht. Vakanties en verlofdagen worden niet gecrediteerd. Op de website van de belastingdienst.nl kunt u berekenen wat u in uw situatie terug ontvangt van de belastingdienst.

Meer weten over de opvangmogelijkheden?
Wanneer u meer wilt weten over de opvangmogelijkheden dan kunt u contact met ons opnemen.
Wij ontvangen graag uw adresgegevens. U ontvangt dan van ons een informatiesetje per post en meer informatie per mail met hierbij een aanmeldlink. Onze medewerker van de kindplanning zal u dan meer vertellen over wat er mogelijk is met betrekking tot uw opvangwensen en of er een wachtlijst is. Ook kan zij u advies geven over welke vorm van opvang u het beste kunt kiezen.

Beleef het bij Jottum!

Jottum! Kinderdagverblijf
Mondriaanstraat 18-21
6717 SC Ede

De Jottum! Club voor Buiten Schoolse Opvang
Mondriaanstraat 18
6717 SB Ede

Postadres
Mondriaanstraat 21
6717 SC Ede

E-mail: info@jottumkinderdagverblijf.nl

 

Bel voor een afspraak!

0318 - 618 729

Volg je ons al?

Deelnemen aan de Jottum! Oudercommissie?
Lees er hier meer over...

De GGD inspectie rapporten zijn hier in te zien