De Jottum! Peuterclub

Heeft u een zoon of dochter in de leeftijd van 2 tot 4 jaar dan zult u ervaren dat hij of zij zich in deze periode sterk ontwikkelt. In de peutertijd wordt de basis gelegd voor belangrijke vaardigheden die uw kind nodig heeft in zijn verdere leven.

Een peuter heeft een groeiend taalvermogen en leert verschillende standpunten zien. Een peuter krijgt inzicht in afbeeldingen, symbolen, getallen, en woorden. Het activiteitenaanbod bij “Jottum!” zorgt voor leerrijke ervaringen, zodat kinderen begrip voor hun eigen belevingswereld en de wereld om hen heen kunnen opbouwen.

Peuters zijn nog steeds wisselend in hun ontwikkelingstempo; ze gaan dan weer ineens met sprongen vooruit en staan dan weer een poosje stil of vallen even terug. Maar ze leren steeds beter om te gaan met veranderingen en onverwachte gebeurtenissen. Ze kunnen zelf steeds beter activiteiten plannen en overzien en ze krijgen steeds meer inzicht in hun eigen rol.

Bij de Jottum! PeuterClub ontmoeten de kinderen elkaar in groepsverband. Het is een plaats waar kinderen leren omgaan met andere kinderen door gezamenlijke activiteiten. Door het omgaan met andere kinderen leren de kinderen wat hun gedrag voor uitwerking heeft op andere kinderen. Mede daardoor krijgen kinderen inzicht in hun eigen gevoelens en leren ze een scala aan reactiemogelijkheden. Kinderen die met elkaar omgaan in groepsverband leren al op jonge leeftijd de betekenis van delen, helpen, rekening houden met een ander, omgaan met conflicten en opkomen voor zichzelf.

Bij de Jottum! PeuterClub krijgt uw kind de ruimte en gelegenheid om zich lichamelijk en creatief te ontwikkelen; buiten spelen, ruimte ervaren, fietsen, spelen in de bouwhoek, de autohoek of de poppenhoek en actief zijn met bijvoorbeeld klei, verf, lijm, water en zand. Ook wordt veel aandacht besteed aan onze Jottum! speerpunten; Ontspannen & Bewegen, Voorlezen, (klassieke) Muziek, De Natuur en Gezonde Voeding.

Kiest u voor de Jottum! PeuterClub dan weet u dat uw kind…

Een deskundige en ervaren leidster heeft, wordt ondersteund en gestimuleerd in zijn ontwikkeling op het gebied van taal, motoriek en sociaal-emotionele vaardigheden, in een veilige én gezellige ruimte verblijft en er structuur wordt geboden door een vast dagprogramma.

 

Wanneer is de Jottum! PeuterClub open?

De Jottum! PeuterClub is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.30 uur tot 11.30 uur en van 13.15 uur tot 16.15 uur. Binnen deze tijd kunt u uw kind brengen en halen. U heeft bij de Jottum! PeuterClub de keuze uit een 40 weken contract of een 52 weken contract.
Wilt u eens komen kijken of liever eerst een informatie setje ontvangen?

U kunt contact opnemen met Jottum! Kinderdagverblijf via telefoonnummer 0318 618729, via email: info@jottumkinderdagverblijf.nl.
Wij sturen u graag een informatiesetje toe en/of maken zo spoedig mogelijk een afspraak met u!

 

Jottum! Kinderdagverblijf, een kinderdagverblijf met gevoel!

Beleef het bij Jottum! Kinderdagverblijf

Jottum! Kinderdagverblijf
Mondriaanstraat 18-21
6717 SC Ede

De Jottum! Club voor Buiten Schoolse Opvang
Mondriaanstraat 18
6717 SB Ede

Postadres
Mondriaanstraat 21
6717 SC Ede

E-mail: info@jottumkinderdagverblijf.nl

 

Twijfel je wel eens of je wilt veranderen van baan?

Wil jij eerst ervaren hoe het op de Jottum! werk-vloer is en kennis maken met het Jottum! team voordat je een sollicitatiegesprek hebt?

Dat mag!

Laat het ons weten, dan neemt één van de Jottum! medewerkers contact met jou op voor het maken van een afspraak.

En……dan kun je kennismaken met het Jottum! team en ervaren of Het Jottum! Gevoel ook bij jou past.

Bel voor een afspraak!

0318 - 618 729

Volg je Jottum! al?

Deelnemen aan de Jottum! Oudercommissie?
Lees er hier meer over...

De GGD inspectie rapporten zijn hier in te zien

Loading...