Tamara

Al aardig wat jaartjes ben ik werkzaam bij Jottum! ondertussen! In 2001 werd ik aangenomen als invalkracht voor drie maanden. Dit zag ik als een leuke overbrugging tot ik ander werk had gevonden! Maar al snel merkte ik dat het werk me wel erg goed beviel en zou ik het erg jammer vinden wanneer het op zou houden…..Gelukkig wilde Jottum! ook met mij verder!

In de afgelopen jaren heb ik zowel met peuters als met baby’s mogen werken en ik ben er nog steeds niet uit welke leeftijd me nu het meest aan spreekt. Op een babygroep kan ik erg genieten van de knusse één op één momentjes, de heerlijke schaterlachjes en de tevreden gezichtjes wanneer je tegen ze kletst en op de peutergroep zijn het de heerlijke gesprekjes,de groepsactiviteitjes en de trotse gezichtjes wanneer ze wéér iets helemaal zelf kunnen! Het heeft allemaal iets leuks!!

Zelf ben ik ondertussen ook moeder van twee dochters en een zoontje! Ben ik niet aan het werk, dan ben ik regelmatig met mijn kinderen in de speeltuin of in het bos te vinden, toch wel onze favoriete bezigheden! Dus ook thuis is het genieten geblazen……