Ik had een Wens.. een Droom…

Eind jaren ’80, begin jaren ’90 had ik een Wens, je kunt ook zeggen Mijn Droom was…..een eigen kinderdagverblijf. Waarom?
Omdat ik het anders wilde dan zoals het toen was in de kinderopvang.

Ik heb ruim 20 jaar in het bedrijfsleven gewerkt waar ik erg veel ervaring heb opgedaan. Deze ervaring kan èn mag ik nu binnen Jottum! Kinderdagverblijf overdragen.

Evelien Veenendaal is een hardwerkende, enthousiaste, dynamische, optimistische, veel eisende vrouw met een groot doorzettingsvermogen en veel zelfdiscipline. Maar ook een vrouw c.q. werkgever die ernstig to the point en zeer perfectionistisch is. Dat perfectionisme  is niet altijd fijn maar goed voor een kwalitatief hoogstaand kinderdagverblijf in Ede.

Ik ben die vrouw daarboven omschreven (zal ook wel zaken vergeten zijn) en ik ben ook moeder van twee heerlijke kinderen. Emma en Regis; beiden studerend in Amsterdam en Den Haag.

Daarnaast ben ik ook werkgever. Werkgever van geweldige medewerk(st)ers die ervoor zorg dragen dat u als ouder uw kind met een gerust Hart kunt brengen. En over deze werknemers ga ik u straks meer vertellen..

Dochter Emma werd geboren en ja, toen is eigenlijk alles begonnen. Je wilt blijven werken en dan zoek je kinderopvang. Ik zocht toen eigenlijk een pand om te starten met een eigen kinderdagverblijf. En dat lukte. Met dat kinderdagverblijf heb ik veel ervaring op gedaan in de mooie kinderwereld. Daarna is in 2000 Jottum! Kinderdagverblijf geopend aan de Mondriaanstraat 21.

Drie jaar later volgde Jottum! Kinderdagverblijf en de Jottum! Club voor Buiten Schoolse Opvang  aan de Mondriaanstraat 18. En in 2008 volgde Jottum! Kinderdagverblijf aan de Verlengde Blokkenweg 14 ook in Ede. Ja, als u dit zo leest, denkt u misschien, dat gaat snel en inderdaad alles ging zo snel. Wij startten met 4 dames in 2000 en dat werden er snel 20, 25. Daarna zaten wij boven de 30 en nu proberen wij onder de 50 medewerksters te blijven. Dat is een mooi aantal. Iedereen kent elkaar en dat voelt goed. De communicatie is in de hand te houden en niemand is een nummer bij Jottum! Kinderdagverblijf, noch de kinderen noch de medewerk(st)ers.

Mijn passie (is) was het starten van een eigen kinderdagverblijf.. Dat is gelukt. Mijn droom is uitgekomen. Ik werk met bijzondere mensen om mij heen. Met allen heb ik een Gevoel. Zij hebben gekozen om bij Jottum! Kinderdagverblijf te werken. En dat zegt genoeg.
Een kritische kijk op kinderopvang hebben ook mijn medewerkers. Zij staan zuiver en oprecht in het leven en zij zijn er voor uw kind(eren). Zij weten wat professionele kinderopvang inhoud. Dat kunt u niet zien, dat moet u voelen!
Zoals u misschien merkt aan mijn verhaal, mijn passie is mijn medewerk(st)ers. Als zij goed in hun vel zitten, dan kunnen zij er oprecht voor uw kind zijn. Dat voelt en merkt uw kind. Dan voelt ook het kind zich fijn en als uw kind zich fijn voelt kunt u  met een gerust Hart naar uw werk, dan is de cirkel rond.

Mijn medewerk(st)ers zijn pedagogisch professioneel. Zij zijn dagelijks met  het Jottum! beleid bezig. Elke week heb ik 4 professionele Vrouwen om mij heen, die samen met mij Jottum! Kinderdagverblijf “sturen”. Wij bespreken de kinderen, de ouders, onze medewerk(st)ers en wat er nog meer ter sprake komt.

Jottum! Kinderdagverblijf is een bijzonder Kinderdagverblijf. Wij bespreken onze fouten (ja, wij maken ook fouten) en kijken hoe wij dit de volgende keer beter kunnen doen.

Ik spreek oprecht dat er bij Jottum! Kinderdagverblijf en de Jottum! Club de beste pedagogisch medewerk(st)ers werken. Wij kiezen voor elkaar! Geen nummer, maar aandacht, passie en energie!

Ons thema is Werken vanuit het Hart! Dat kun je niet zien dat moet je voelen!

Alle medewerk(st)ers verwelkomen dagelijks uw kind(eren), en in het woord verwelkomen omhelst alles. Zij dragen zorg, zij luisteren, zij “sturen”, zij lachen, zij werken, zij staan voor u klaar, zij geven advies, zij spelen, zij geven aandacht, zij knutselen, zij “……….”  Kinderopvang is meer dan alleen spelen met andere kinderen.

Kinderopvang is een gevoel.. Voor uw kind en ook voor u als ouder!

U betaalt als ouder veel voor kinderopvang dus vinden wij bij Jottum! Kinderdagverblijf dat u er ook veel voor dient terug te ontvangen. Wij laten u dat graag zien.
Graag verwelkom ik u voor een oriënterend gesprek met deze Evelien Veenendaal, die wel uren over haar Jottum! passie kan en wil praten.

Tot slot, Uw kind is het allerbelangrijkste bezit..

Er moet gevoel zijn binnen een organisatie en zeer zeker binnen een kinderdagverblijf. Jottum! Kinderdagverblijf gaat ervoor om u het goede gevoel te bezorgen.

Met Hartelijke groet,

Evelien Veenendaal

eigenaar/directeur

Loading...

Wij hebben de zomer in onze bol!

Bekijk snel onze zomervacature op de vacaturepagina

You have Successfully Subscribed!