Zwemles op de Jottum! Club?

De Jottum! Club voor BSO werkt samen met Zwemschool Zwem Zeker.
Wij brengen uw kind op een BSO middag naar de zwemles aan de Zandlaan in Ede.

Zwemschool ZwemZeker in Ede is een kleine zwemschool gespecialiseerd in
het geven van verkorte zwemcursussen, vakantie snelcursussen (turbo- zwemmen) en speciale zwemles voor de zwemdiploma’s A, B en C. De gediplomeerde en ervaren zweminstructeurs werken met kleine zwemles groepen, zodat er veel persoonlijke aandacht en begeleiding is voor de kinderen.

Hoe werkt het?

U neemt zelf contact op met Zwembad ZwemZeker. U schrijft uw kind in voor de gewenste zwemlesdag, dit is ook een dag dat uw kind normaal gesproken ook naar de Jottum! Club voor BSO gaat…! Hoe makkelijk is dat?

Vanaf het moment dat uw zoon of dochter kan starten met de zwemles brengen wij uw kind met de Jottum! auto naar de zwemles. Wij gaan pas weg als uw kind veilig is overgedragen aan de zweminstructeurs. De enige voorwaarde die de Jottum! Club én ZwemZeker stelt is dat u uw kind zelf ophaalt, zodat u goed op de hoogte blijft over de zwemvorderingen van uw kind.

Neemt u contact op met, of kijkt u voor meer informatie op de website van Zwemschool ZwemZeker
http://www.zwemschoolzwemzeker.nl

De eerste 15 kinderen die via Jottum! naar Zwemschool ZwemZeker gaan krijgen het easyswim pakje gratis (t.w.v. €39,50). Er is nog een beperkt aantal plaatsen over, dus reageer snel!

Heeft u nog vragen? Stelt u ze gerust!