Ilse

Mijn naam is Ilse ten Broek. Vanaf het allereerste begin in 2003 ben ik bij Jottum! op de Buiten Schoolse Opvang komen werken.
Samen met Evelien en Janny zijn we de Jottum! Club voor BSO gestart. Jarenlang heb ik op de groep gewerkt, de laatste jaren steeds meer achter de schermen maar op de dinsdagmiddag draai ik nog gezellig een middagje mee.

Op dit moment ben ik verantwoordelijk voor het beleid en de planning  van de Jottum! Club voor BSO (algemene voorwaarden, pedagogisch beleid, de dagelijkse bezetting, nieuwe inschrijvingen, plaatsingen, wachtlijst, doorstroom en rijroosters). Ook houd ik mij bezig met de vormgeving en de Jottum! (BSO) uitstraling, ik onderhoud de Jottum! website en heb de facebookpagina’s onder mijn taken. Naast Jottum! heb ik mijn eigen (digitale) vormgevingsstudio ‘Something Ilse’ Neem gerust een kijkje op mijn website; www.somethingilse.nl

Ik hoop bij Jottum! Kinderdagverblijf en de Club! nog veel meer  leuke en nieuwe dingen te gaan doen!
De  Jottum! organisatie geeft mij veel energie èn ik ben dankbaar voor de ruimte en flexibiliteit die ik krijg  om te doen wat ik leuk vind!

 

Geplaatst in Team BSO, Team Kantoor